Mitt navn er Sandra Tevanovic

Mine første år i arbeidslivet tilbrakte jeg som barnehagelærer. Etter å ha opplevd utbrenthet på kropp og sinn ble jeg nysgjerrig på den holistiske tilnærmingen til helse og helhet i tradisjonell kinesisk medisin. Retningsvalget brakte meg tilbake til skolebenken med studier i grunnmedisinske fag og en bachelorgrad i akupunktur i 2011, instruktørutdannelse i Yin-yoga og nå er jeg i gang med lærerutdannelse i Tai Chi og Qigong.

I min praksis som pedagog, terapeut, akupunktør og instruktør har jeg med stor ydmykhet og respekt opplevd å bli invitert inn og fått møte mennesker i alle livets faser. Innsikten og erfaringene har vært verdifull på min egen reise, både personlig og i mitt virke. Dette har vært en dyptgripende transformasjonsprosess hvor jeg har blitt bedre kjent med meg selv og mine gaver som jeg i dag er glad for å kunne dele videre.

Jeg har sluppet nålene, men kunnskapen om østlig filosofi og kinesisk medisin er med videre, i tillegg til klarsynthet og klarfølthet som har blitt sentralt i mitt arbeid i som terapeut, veileder og intuitiv akupunktør. Å lære seg selv å kjenne, få innsikt, bearbeide emosjoner og forløsende prosesser krever arbeid i dybden. Jeg føler meg heldig som hver dag får lov til å være med og bistå andre mennesker på denne reisen.

På fritiden henter jeg kraft og inspirasjon fra Taiji og Qigong, elsker å tilbringe tid i naturen, på reisefot og med mine nære og kjære.